IHONHOITO

Sivusto käyttää evästeitä (sekä keräämme tiettyjä tunnistetietoja) mahdollistaaksemme sivuston toiminnallisuuden. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.

Ymmärrän

pHformula, ihon pinnoitushoito

pHformula on ihon kontrolloitu pinnoitushoito, joka keskittyy hoitamaan ihon häiriötiloja, kuten ennenaikaista ikääntymistä, herkkää ihoa, rosaceaa, aknea ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen jolloin ihosi kunto ja terveys parenee.

pHformula hoitojärjestelmä perustuu jälleenrakentavaan teknologiaan ja kontrolloitujen kemiallisten ihon pinnoitusten kehittämiseen ja joiden toiminta eroaa perinteisistä kemiallisista kuorinnoista.

Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein iholle voimakasta kuoriutumista, kun taas kontrolloitu pinnoitus kiihdyttää, ilman ihotraumaa tai pinnallista ärsytystä, aktiivisesti ihosolujen uudistumista ihon eri kerroksissa. 

Pinnoitushoidoilla saatavat tulokset riippuvat kotihoitotuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä. Hoidon lopputulokset vaihtelevat ihosi ongelmasta riippuen ja siksi suositellaankin useampia hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Hoitojaksoon suositellaan 3-6 hoitokertaa 10 - 21 päivän välein, ihosi herkkyydestä riippuen.

Ensin kannattaa varata aika aloitushoitoon, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi, henkilökohtainen ihonhoidon suunnitelma, valitaan sinulle paras hoitoprotokolla ja ohjeistetaan sinut tulevaan hoitojaksoon.

Aloitushoidon aikana ihollesi tehdään herkkyystesti, jossa varmistetaan hoidon sopiminen ihollesi ja sopivan hoitotason löytäminen.

Huomioithan, että hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville tai jos sinulla on aktiivinen huuliherpes, Retinol- A /Accutane-/Roaccutane- tai vastaava lääkekuuri. Hoitoa ei myöskään tehdä, jos ihosi on toipumassa paleltumasta tai palovammasta.

Jokaiseen hoitokertaan kuuluu ihonpuhdistus, pohjustus, ihon herkkyystason varmistus, ihon pinnoitus, rauhoitus ja kosteutus sekä ihon suojaus.

Hoidon jälkeen käydään läpi suositellut kotihoito-ohjeet. 

Erillistä toipumisaikaa ei hoidon jälkeen vaadita. Iho voi kuitenkin punoittaa hoidon jälkeen. Tämä on normaalia ja  voi kestää 1-12 tuntia, riippuen ihon herkkyydestä.

Hoitojakson ajaksi suositellaan Homecare KIT:iä, jonka tuotteet tukevat hoidosta toipumista ja optimaalisten hoitotulosten saavuttamista.

Aurinkosuojan käyttö hoitojen jälkeen on pakollista parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.

C.R. pinnoitushoito ärtyneelle, herkälle ja couperosaan / rosaceaan taipuvaiselle iholle soveltuva hoito, joka edistää ihon omaa vastustuskykyä ja ennaltaehkäisee vaivan uusiutumista.

A.G.E. pinnoitushoito aikuiselle iholle suunniteltu hoito, joka uudistaa, eheyttää ja korjaa ihossa olevia ikääntymismuutoksia. Hoido stimuloi kollageenin tuotantoa ja siloittaa valovanhenemisesta syntyneitä juonteita. A.G.E. hoito on myös tehokas hoitomuoto sameaan- tai kellertävään ihoon.

M.E.L.A. pinnoitushoito hyperpigmentioon ja sen aiheuttamiin ihon muutoksiin esim. melasma, kloasma, uv-lähtöinen hyperpigmentaatio, pinnalliset melaniinin häiriöt (epidermaalinen), tulehduksen jälkeinen hyperpigmentaatio, auringon aiheuttamat kesakot ja pisamat.  

A.C. pinnoitushoito on tarkoitettu epäpuhtaan, tukkoisen, rasvaisuuteen taipuvan  ja akneihon hoitoon, jossa aktiiviaineet vähentävät ja estävät mikrobien kasvamista ja leviämistä. Hoidolla on voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista

MD TCA Touch on ikääntyneen, pigmentoituneen ja arpeutuneen ihon intensiivinen hoito, joka uudistaa kokonaisvaltaisesti ihosolukkoa ja tuo välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä parantaa ihon tasaisuutta ja kirkkautta. Hoidon toteuttaa ihon terveydenhuollon ammattilainen.

V.I.T.A. C ihoa kirkastava ja heleyttävä "tuhkimohoito". Voidaan tehdä ainoana hoitona esimerkiksi ennen tärkeää päivää heleyttämään ja ravitsemaan ihoa tai yhdistettynä pinnoitushoitoon.

H.Y.D.R.A glow on ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito, joka tuo iholle huomattavaa ja välitöntä kosteutta ja hehkua. Hoidon hellävarainen pinnoitustekniikka auttaa ihoa saavuttamaan kosteutetumman, virkeämmän, kiinteämmän ja valoaheijastavamman ilmeen.

Tämä kasvohoito on suunnattu korjaamaan vaurioitunutta, kosteusköyhää, sameaa ja väsynyttä ulkokuorta sekä epätasaista ihonsävyä.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mieto ja hellävarainen kuorinta, kasvojen hieronta, C-vitamiinihoito, naamio, hoitoseerumi ja hoitovoiteet.

INSTANT DEEP CLEAN epäpuhtaan ihon syväpuhdistava kasvohoito. Sisältää kevyen kuorinnan ihotyyppisi mukaan ja tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Puhdistavan ja rauhoittavan naamion ferulahappo, E-vitamiini, mantelihappo, salisyylihappo ja laktobionihappo rauhoittavat tulehdusta ja puhdistavat ihoa samalla kun lisäävät kollageenin tuotantoa. C-vitamiinihoito kirkastaa ihoa ja hoitovoiteet kosteuttavat ja rauhoittavat hoidon lopuksi.

Protonpen mikro- / nanoneulaushoito

Mikroneulaushoitoa käytetään stimuloimaan ihon kollageenituotantoa. 

Mikroneulaus auttaa asiakkaan ja ihosi tarpeen mukaan valittuja aktiiviaineita imeytymään tehokkaammin, jolloin ihon sävy tasoittuu, iho tiivistyy ja kudokset kiinteytyvät. Hoidon myötä ihon pigmentti ja tekstuuri paranevat, hennot juonteet silottuvat ja laajentuneet ihohuokoset pienentyvät

Hoidon lopputuloksena saat terveemmän, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon. 

Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua hoidosta hiljalleen. 

Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain, joten Kultapeili suosittelee sarjahoitoa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. 

Protonpen nanoneulauksessa käytetään steriiliä hoitopäätä, jossa on 108 silikonista karvamaista kartiota. Nanoneulaus hoitaa 0,15mm tasolta ihon ylintä epidermistä ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%.

Nanoneulaus on ihanteellinen hoito herkille ihon alueille kuten silmänympärykset ja huulten ympärykset ja huulet.

Nanoneulaushoitoa voidaan tehostaa yhdistämällä se pinnoitushoitoon.

Nanoneulaus voidaan tehdä myös raskaana oleville, ilman happoyhdistelmiä.

ESTEETTINEN HOITO

     Esteettisistä hoidoista

Kultapeilissä toteutetut esteettiset hoidot tarjoaa koulutettu sairaanhoitaja Kaisa, joka toteuttaa jokaisen hoidon aseptiikkaa noudattaen ja turvallisia, tutkittuja tuotteita käyttäen. 

Hoitoja harkitsevan kannattaa varata ensin maksuton hoitajan konsultaatioaika. Konsultaation aikana käymme yhdessä läpi toiveesi hoidosta, puhumme syistä, jolloin hoitoa ei voi mahdollisesti toteuttaa ja kerromme sinulle hoidon toteutustavasta.

Kaikkiin Kultapeilin tarjoamiin esteettisiin hoitoihin on 18 vuoden ikäraja.

Enemmän tietoa esteettisistä hoidoista voit lukea Blogi-välilehdeltä.

Jos harkitset esteettistä hoitoa, huomioithan, että on olemassa tiettyjä tiloja, jolloin esteettisiä hoitoja ei Kultapeilissä tehdä.

Tällaisia ovat mm. raskaus tai imetys, tulehdus tai ihosairaus hoidettavalla alueella, verenvuototaipumus, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys (esim Marevan), autoimmuunisairaus, tartuntatauti, tietyt allergiat, joku perussairaus, joka ei ole tasapainossa, keloiditaipumus (= taipumus arven liikakasvuun) tai epilepsia.

Huomioithan myös, että Roacutan-lääkityksen jälkeen tulee olla

6 kk tauko ennen pistoshoitoja sekä 2 - 3 viikon tauko aiemmin tehdystä pistoshoidosta tai ihon happokuorinnasta. Jos sinulla on taipumusta huuliherpekseen, kysy toimintaohjeita sairaanhoitajaltasi.

Biorevitalisaatiohoito

Esteettisistä hoidoista kevyin, biorevitalisaatiohoito, on ihon tehokas syväkosteutushoito, joka ei muokkaa kasvonpiirteitä vaan antaa luonnollisen lopputuloksen.

Hoidon tarkoituksena on

* syväkosteuttaa kuivaa ihoa

* kirkastaa sameaa ihon pintaa, jolloin ihosta tulee heleä  ja kuulas

* kiinteyttää veltostunutta ihoa

* tasoittaa pieniä pinnallisia juonteita 

Hoito voidaan tehdä kasvoille, silmänymärysiholle, decoltee-alueelle, kaulan iholle, kämmenselkiin ja kuivien huulien kosteuttamiseen.

Biorevitalisaatio-hoito toteutetaan mikropistoshoitona, jossa ihon alle syötetään pienellä neulallalla laadukkaita, hoitavia ja kosteuttavia aineita. 

Hoidoissa käytetty tuote sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja, mineraaleja, antioksidantteja sekä vitamiineja.

Paras teho saavutetaan sarjahoidolla: 3 hoitokertaa 2-4 viikon välein. Tämän jälkeen riittää 1 ylläpitohoito 4-6 kk välein.

Mesolankahoidot

Mesolankahoidon aikana ihon alle asetetaan neulan avulla ohuita lankoja, jotka ovat samaa materiaalia kuin kirurgiassa käytetyt sulavat ompeleet (PDO = polydioksanoni).

Lankojen laitto "buustaa" sidekudossolujen kollagenin tuottoa ja tämä napakoittaa ja elvyttää ihoa.

Hoidon tulos on luonnollinen ja sen jälkeen

* ihon laatu parantuu

* ihosta tulee napakampi             

* veltostunut iho kiinteytyy

* hennot juonteet tasoittuvat

Mesolankahoitoa suositellaan 30 - 65 vuotiaille, joilla on kevyttä pehmentymistä iholla.

Hoidon lopputulos on nähtävillä aikaisintaan 3 kk kuluttua hoidosta mutta heti hoidon jälkeenkin voi jo nähdä muutosta iholla. Hoidon tulos voi kestää jopa 18 kk, riippuen yksilöstä ja hänen aineenvaihdunnasta.

Kultapeilissä käytetään laadukkaita Bijou-lankoja. Emme tee voimakkaita kasvojen kohotuksia väkäslangoilla.

Hoito voidaan tehdä kasvojen alueelle, kaulalle, leuan alle, decoltee-alueelle, suun ympärysalueelle,  silmänympärysiholle ja muualle vartalon alueelle.

Huulten muotoilu ja täyttö

Huulten täyteainehoitoja voidaan tehdä monesta eri syystä. Yleisin syy on huulten täyteläistäminen ja huulen rajan korostaminen, jolloin lopputuloksena voi olla hyvinkin näyttävät huulet.

Puudutusvoiteen käyttö tekee toimenpiteestä lähes kivuttoman.  Lisäksi käytössämme on muita kivunlievitys- ja hallintamenetelmiä, joiden avulla toimenpide on sinulle mahdollisimman miellyttävä.

Hoidon jälkeen huulissa voi tuntua lievää kipua ja kihelmöintiä, huulet  voivat olla turvoksissa, punoittavat ja niissä voi olla mustelmia. Voit tuntea "palluroita" ja huulet saattavat näyttää  epäsymmetrisiltä. Kaikki nämä ovat normaaleja, ohimeneviä  reaktioita.

Huulten muotoilun jälkeen tulee malttaa odottaa vähintään 2 viikkoa  ennenkuin lopputulosta arvioidaan. Näin kaikki mahdolliset pistosreaktiot ovat hävinneet ja huulet ovat ehtineet kunnolla muotoutua ja parantua.

Ensimmäisen täytön jälkeen huulet eivät aina ole halutunlaiset ja lisätäyttöä yleensä vaaditaankin muutaman viikon kuluttua. Tämän jälkeen tulosten säilymiseksi ylläpitohoitoa suositellaan vuosittain.

Muistathan, että jokaisen huulet ovat erilaiset eivätkä kaikki tulokset ole kaikilla samanlaisia. 

KAUNEUDENHOITO

Ripset ja kulmat

LASHLIFT JA BROWLIFT

Ripsien kestotaivutus eli lashlift avartaa katsetta ja saa silmät säihkymään.

Kulmien laminointi eli browlift puolestaan antaa kasvoille syvyyttä ja rajaa silmät kauniisti.

Molempiin hoitoihin kuuluu aina kestovärjäys, jotta lopputulos olisi mahdollisimman selkeä ja näyttävä.

KESTOVÄRJÄYS

Kultapeilissä tehdään perinteisiä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä Sibel:in kestoväreillä.

Hoito toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kulmien kestovärjäykseen kuuluu myös kulmien siistiminen nyppimällä tai vahalla.

Tämä palvelu on saatavilla myös muiden hoitojen yhteyteen.

 Kynnet ja kädet

Kestolakkaus eli geelilakkaus on suosittu kaikenikäisten naisten keskuudessa. Kestolakkaus on nimensä mukaisesti kestävä lakkaus, joka toteutetaan geelilakalla. Lakka kovetetaan kynsiuunissa, jolloin lakan pinnasta tulee kestävä ja lakkaus kestääkin 2-4 viikkoa, riippuen oman kynnen kasvunopeudesta ja siitä, miten kynsiä käyttää.

Kultapeilissä käytetään Semilacin kestäviä ja laadukkaita lakkoja. Kestolakkaukseen kuuluu aina myös kynsien ja kynsinauhojen hoito. 

Kultapeili tarjoaa  yksivärisen geelilakkauksen varpaiden tai sormien luonnollisiin kynsiin, rakenne- tai geelikynsiä emme hoida.

Jos olet enemmän tavallisen kynsilakan käyttäjä, meiltä saat myös tavallisen lakkauksen, vaikka koristeilla, jos haluat.

Käsihoidot eli manikyyrit ovat ihana ja helppo tapa hemmotella itseään arjen kiireessä. Hyvin hoidetut kädet antavat myös kantajastaan huolitellun vaikutelman.

Kultapeili tarjoaa perinteisen manikyyrin sekä käsien ihoa hellivän luxusmanikyyrin. Nä

Huomioithan, että nämä hoidot on varattavissa vain geeli- tai tavallisen lakkauksen yhteyteen.

Sokerointi

Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaisi helposti.

Älä siis poista karvojasi ennen sokerointiin tuloa. 

Liian pitkäksikään ei kannata antaa karvojen kasvaa, sillä sokerimassan levitys pitkiin karvoihin voi herkistä ihmisistä tuntua epämiellyttävämmältä ja ”tukistavalta”.

Mutta ei hätää, tällöin karvoja voidaan tarvittaessa ensin lyhentää hoitolassa.

Säännöllisen sokeroinnin myötä myös todella lyhyetkin karvat alkavat irrota helposti.

Ihon kuorintaa ei suositella 24 tuntia ennen sokerointia, sillä sokeri itsessään on kuoriva aine.

Erittäin öljypitoisten  tai rasvaisten tuotteiden käyttöä hoidettavalla alueella ei suositella käytettäväksi juuri ennen hoitoon tuloa, sillä se voi aavistuksen hankaloittaa sokerin tarttumista karvoihin.

Urheilua ja saunomista on hyvä välttää 12 tunnin ajan. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan.

Kasvokarvojen poiston jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan.

Muistathan myös suojata iho auringolta sokeroinnin jälkeisinä päivinä.

Sokeroinnin myötä karva muuttuu koko ajan hennommaksi ja lopputulos on pehmeämpi.

Usein säännöllinen sokerointi surkastuttaa karvatuppea ja sen myötä johtaa pysyvään karvattomuuteen.

Alkuun sopiva sokerointiväli on yleensä 3-5 viikkoa, sokeroinnin tarve riippuu omasta karvankasvustasi. 

Käytämme sokeroinneissa laadukasta Alexandrian sokeria.

SAIRAANHOITAJAN VASTAANOTTO

Terveysmittaukset

Mittaamme halutessasi verenpaineesi ja / tai verensokerisi. 

Jos tulet verenpaineen mittaukseen, sinun tulisi saapua hieman ennen ajanvaraustasi, jotta ehdit hetken istahtaa ennen mittausta. Näin tulos on luotettavampi. 

Jos sinulla on paineiden tai sokereiden seurantakortti, otathan sen mukaan mittaukseen

Ompeleiden poisto

Ompeleen tai hakasen poisto haavalta, haavan tarkastus ja jatko-ohjaus sekä haavalappu.

Jos haavalla on 6 tai enemmän ommelta / hakasta tai haavan paranemisessa ongelmia, varaathan aikasi puhelimitse.

Ajanvarausohjelman kautta aikaa varatessa, olisi hyväkirjalta lisätietoihin montako ommelta on ja millä alueella.

Punkin poisto

Punkin poisto, alueen desinfiointi ja tarkastus, tarvittaessa haavalappu ja jatko-ohjeet.

Korvahuuhtelu

Terveiden korvien huuhtelu ja jatkohoito-ohjeistus.

Suosittelen, että ennen korvahuuhteluun tuloa käytät vaikkua pehmittäviä tippoja, esim Removax, molempiin korviin kolmena edellisenä iltana.

Jos vaikkua on paljon, se on kuivanut tai jäänyt kiinni, voit tarvita jatkokäynnin. Tällöin uusintakäynti on viikon sisällä. Ennen uusintakäyntiä suosittelen jatkamaan Removaxin ym korvatippojen käyttöä.

Korvahuuhtelua en tee lapsille tai henkilölle, jolla on tärykalvossa todettu reikä tai korvat on putkitettu.

Ikäraja toimenpiteeseen 12-vuotta.

Varsiluomen poisto

Kainalossa, kasvoilla tai kaulalla olevat pienet, varrelliset luomet voidaan poistaa sairaanhoitajan vastaanotolla steriilillä terällä ilman puudutusta.

En poista luomea, joka ei 100% varmuudella ole hyvälaatuinen.

Jos luomi ei ole varressa roikkuva, sitä ei poistete.

Samalla tarkastan alueen muut luomet ja ohjaan tarvittaessa hakeutumaan lääkäriin.

Varsiluomien poiston jälkeen aluetta ei saa kastella 24 tuntiin.

Toimenpiteen jälkeen saat kirjallisen kotihoito-ohjeen.

Haavahoito

Hinta sisältää siis vain sairaanhoitajan tekemän haavanhoidon. 

Haavan hoito toteutetaan asiakkaan omilla välineillä ja haavanhoitotuotteilla.

Ensimmäiseen käyntiin varataan aina 45min, jotta hoitoarvio ja esitiedot ennätetään kartoittaa. 

Seuraavat käynnit ovat 30min pituisia.

Terveystarkastus

Esitietolomakkeen täyttö, verenpaineen, verensokerin painon ja vyötärönympäryksen mittaus.

Keskustelu tuloksista ja jatkohoito-ohjeistus.

MMSE-muistitesti

Esitietolomakkeen täyttö, MMSE-muistitutkimus, keskustelu tuloksesta ja jatkohoito-ohjeistus.

Tuloksen saat mukaan.

Omaisen olisi suotavaa tulla mukaan käynnille.