kultapeili muuttaa uusiin toimitiloihin!

Kultapeilin toiminta Kauppakadun liikkeellä loppuu ja palvelumme siirtyvät uuteen toimipaikkaan.

Olemme muuton vuoksi suljettuna viikon 39.

1.10.2022 lähtien olen käytettävissänne osoitteessa Urheilukatu 6 53100 Lappeenranta.

Huomioittehan nämä muutokset, kun teette ajanvarausta, kiitos.

Nähdään pian uudistuneessa Kultapeilissä.

Tervetuloa

Sivusto käyttää evästeitä (sekä keräämme tiettyjä tunnistetietoja) mahdollistaaksemme sivuston toiminnallisuuden. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.

Ymmärrän

Tervetuloa asiantuntevaan kauneushoitolaan, jossa voit viettää hetken rentoutuen, rauhoittuen ja nauttien tehokkaista ja turvallisista ihonhoitomenetelmistä.

Meillä asiakkaat hoidetaan kiireettömästi, yksilöllisesti, ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.

Kultapeilin ylpeys on pHformulan ihon pinnoitushoidot ja Protonpen neulaushoidot. Näitä hoitoja saa tällä hetkellä Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan alueelta vain meidän hoitolasta!

Muihin palveluihimme kuuluu lashliftit ja browliftit, sokeroinnit, geelilakkaukset, perinteiset kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä sairaanhoitajan tekemät esteettiset hoidot.

Uutena palveluna on sairaanhoitajan vastaanotto, jonka aikana voidaan tehdä esimerkiksi korvahuuhtelu tai ompeleiden poisto. Lue lisää tästä "Palvelut ja ajanvaraus"-välilehdeltä

Ajanvarauksen voit tehdä Varaa aikasi tästä -painikkeen kautta.

Mikäli et ajanvarausohjelmasta löydä siulle sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä viestillä, sähköpostilla tai somen kautta, niin järjestetään sinulle haluamasi aika.

Muistathan kurkata myös Kultapeilin kertomaa - blogiin, josta saat napattua itsellesi kauneudenhoitovinkkejä, tarkempaa tietoa hoidoistamme sekä kaikkea mahdollista kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää lukemista.

Nähdään pian Kultapeilissä! 

HUOMiothan peruutusehdot!

Peruutus on tehtävä viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua. 

Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista koko palvelun hinnan. 

Näin ajat eivät jää turhaan varatuiksi ja ne vapautuvat niitä haluaville.

Kiitos kun ymmärrät.

Kultapeilin uutiset

12.9.2022

KULTAPEILI MUUTTAA!!

Kultapeili muuttaa uusiin tiloihin.

1.10.2022 alkaen löydät palvelumme vesitornin läheltä osoitteesta Urheilukatu 6, 53100 Lappeenranta. Samoissa tiloissa toimii Lappeenrannan fysikaalinen hoitopalvelu.

Muutosta johtuen Kauppakadun liike on kiinni viikon 39.

Nähdään pian uudessa toimipaikassa.

15.8.2022

Kultapeilin aukioloihin tulee hieman muutoksia: Varattavat ajat tulevat olemaan pääsääntöisesti arki-iltoja ja lauantaiaikoja.

Satunnaisesti myös muita aikoja pyritään järjestämään. Jos et löydä varausohjelmasta siulle sopivaa aikaa, ota rohkeasti yhteyttä. Pyrin olemaan mahdollisimman joustava, jotta saisit just siulle sopivan hoitoajan.

1.8.2022

Uutena palveluna Kultapeiliin tulee sairaanhoitajan vastaanottopalvelut. Näihin kuuluu mm korvahuuhtelut ja ompeleiden poistot. Lue lisää palvelut-välilehdeltä.

20.5.22

Uutena palveluna geelilakkaus varpaankynsiin!! Palveluun kuuluu kynsinauhojen siistiminen sekä tarvittaessa kynsien lyhentäminen. Tervetuloa laittamaan varpaat sandaalikuntoon.

16.4.22

Meille on tullut myyntiin ihanat Ziajan tuotteet! Valikoimassa on mm aurinkovoiteet, suihkugeelit, ihovoiteet, huulirasvat ym. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin.

15.1.22

Kultapeili tekee yhteistyötä Fysio-Eskolan KunnonKaupan kanssa. Kaisa käy tekemässä mm perinteisiä kasvo- ja käsihoitoja Kunnonkaupan tiloissa Valtakatu 38:ssa. Hoidoissa käytetään upeita, suomalaisia hoitosarjoja Ekopharma ja BTB13. 

Hoitopäivät ovat yleensä lauantaisin, satunnaisesti myös muita päivä saatavilla.

6.1.2022.

Kultapeili haluaa muistaa raskaan hoitotyön tekijöitä. Tehyn ao450 ja Superin ao714 jäsenkorttia kassalla vilauttamalla saat kaikista hoidoista ja palveluista -20% alennusta!

Etu ei koske tuote- tai lahjakorttiostoa eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

22.10.2021 

Lahjakortit ovat tulleet Kultapeiliin. Mikä ihana, ja helppo, tapa muistaa äitiä, vaimoa, miestä, kumppania, opettajaa, ystävää...ketä vain. Toistaiseksi voit ostaa lahjakortin vain hoitolalta.

17.10.2021

Protonpen ihon mikro- ja nanoneulaukset saatavilla nyt meiltä! Nanoneulaukseen on myös mahdollista liittää pHformula pinnotushoito, jolloin tuplaat hoitotuloksesi.

30.9.2021

Aivan mahtavia uutisia teille ihanat asiakkaat!! Tehokkaat pHformula pinnoitushoidot ovat saapuneet ja tällä hetkellä ne ovat saatavilla Etelä-Karjalassa ja Lappeenrannassa vain meiltä, Kauneushuone Kultapeilistä! Tervetuloa tutustumaan uutuushoitoon.

Voit tutustua enemmän hoitokonseptiin Blogi-sivulla.

11.9.2021

Kauneushuone Kultapeilin ajanvaraus on nyt julkistettu.

Katso vapaat ajat "Varaa aikasi tästä"- painikkeesta ja varaa omasi..